Eläinvakuutus - Pyydä maksuton tarjous lemmikkivakuutuksesta!

Eläinvakuutus kätevästi verkossa. Pyydä maksuton tarjous lemmikkivakuutuksesta. Voit säästää jopa yli 20%.

Parempi vakuutusturva

Parempi vakuutusturva

Maksuton hakemus

Maksuton hakemus

Säästä keskimäärin jopa 20%

Säästöä jopa yli 20%

eläinvakuutus - lemmikkivakuutus

Voit vakuuttaa eläin- ja lemmikkivakuutuksella

Eläinvakuutus on tarkoitettu lemmikkiesi, kuten koirien, kissojen ja hevosten, suojelemiseen odottamattomilta tapahtumilta. Se on hyvä keino varmistaa, että taloudelliset seuraukset eivät kuormita sinua, mikäli lemmikkisi sairastuu tai joutuu onnettomuuteen.

Vakuutuksen laajuus voi vaihdella perusturvasta kattavaan vakuutuspakettiin, joka sisältää vastuuvakuutuksen ja kattaa eläinlääkärikulut.

Lemmikkivakuutuksen avulla voit tarjota lemmikillesi parasta mahdollista hoitoa ilman, että sinun tarvitsee murehtia kustannuksista. Jotkin vakuutuspaketit tarjoavat kattavuutta koko eliniän ajan, varmistaen, että lemmikkisi on suojattu läpi sen elämän. Vakuutusehdot ja korvattavat tilanteet riippuvat vakuutusyhtiöstä ja valitsemastasi vakuutustuotteesta.

Yleisimmin vakuutuksesta korvataan lemmikin hoitokuluja sairauden ja tapaturmien varalta. Jotkin vakuutukset voivat myös korvata lemmikin menehtymisen, katoamisen tai varastamisen.

Vakuutuksen hankkiminen on sujuvaa ja usein voit täyttää tarvittavan terveysselvityksen verkossa. Vakuutussopimus on voimassa Pohjoismaissa ja tietyin ehdoin myös pidemmän aikaa muissa EU-maissa, Isossa-Britanniassa sekä Sveitsissä.

Tämä antaa sinulle ja lemmikillesi turvaa myös matkoilla ollessanne.

Miksi eläinvakuutuksen ostaminen kannattaa? Laske hinta ja vertaile

Kun hankit eläinvakuutuksen, tarjoat itsellesi ja lemmikillesi taloudellista turvaa yllättävien tapahtumien varalta. Vakuutus tuo mielenrauhaa, sillä et voi ennustaa, milloin lemmikkisi voi sairastua tai joutua tapaturman kohteeksi. Vakuutus auttaa kattamaan näistä tilanteista aiheutuvia kuluja.

Sairauden sattuessa vakuutus voi kattaa:

 • Lääkehoito
 • Eläinlääkärikäynnit
 • Mahdolliset leikkaukset
 • Jatkohoito

Tapaturman kohdatessa eteen voi tulla välittömiä toimenpiteitä, jotka vakuutus kattaa:

 • Ensiapu ja akuutti hoito
 • Röntgenit ja muut kuvantamistutkimukset
 • Toipilasaika

Hankkiessasi eläinvakuutuksen, valitse sellainen, joka vastaa juuri sinun eläimesi tarpeita. Lemmikin ikä, rotu ja elinolosuhteet vaikuttavat siihen, minkälainen vakuutus tarjoaa parhaan turvan.

Esimerkiksi nuorelle koiranpennulle kannattaa ottaa vakuutus ajoissa, jotta myös kasvuiän yllättävät vaivat kuuluvat turvan piiriin.

Vakuutuksen ottaminen on oma panostuksesi lemmikin hyvinvointiin. Se heijastaa vastuullista suhtautumistasi lemmikin omistajana.

Mitä varhaisemmassa vaiheessa vakuutus otetaan, sitä kattavampi turva sinulla on lemmikkisi elinkaaren alusta saakka. Näin varmistat, että voit tarjota parasta mahdollista hoitoa kumppanillesi tilanteessa kuin tilanteessa.

Mitä eläinvakuutus korvaa ja mitä ei?

Eläinvakuutus on suunniteltu tarjoamaan taloudellista turvaa yllättävissä tapaturmissa tai jos lemmikkisi sairastuu. Vakuutus korvaa tyypillisesti eläinlääkärikulut, joihin kuuluvat esimerkiksi lääkitys ja tarpeelliset hoitotoimenpiteet.

Kattavuus vaihtelee valitsemasi vakuutuksen mukaan. Suurimmassa osassa vakuutuksista korvataan ainakin seuraavat:

 • Tapaturmat: loukkaantumiset ja muut äkilliset tapahtumat.
 • Sairaudet: diagnoosit ja niiden hoito.
 • Rokotukset ja ennaltaehkäisevät hoidot: ehkäisevät toimenpiteet sairauksien estämiseksi.

Jotkut vakuutukset korvaavat myös lemmikkisi kolmansille osapuolille aiheuttamat vahingot, kuten eläinvastuuvakuutus. Tämä voi olla arvokas etu, jos lemmikkisi sattuisi aiheuttamaan vahinkoa henkilöille tai omaisuudelle.

Vakuutussopimukset sisältävät tyypillisesti myös omavastuu-osuuden, joka on summa, mikä jää itsellesi maksettavaksi ennen kuin vakuutus korvaa kuluja. Tässä yhteydessä on tärkeää huomioida, että lemmikinomistaja on vastuussa vain omavastuun, eli vain omavastuun osuudesta, joka on tyypillisesti 35% kuluista, ilman kiinteää euromäärää. Omavastuun suuruus voi vaikuttaa vakuutusmaksun kokonaishintaan.

Korvaus voi olla rajattu myös tiettyyn enimmäiskorvaussummaan vuosittain. Monet lemmikkivakuutukset tarjoavat suojan koko lemmikkisi eliniän ajan ilman yläikärajaa.

Ennen vakuutuksen valitsemista on tärkeää lukea vakuutusehdot huolellisesti ja ymmärtää, mitä se korvaa ja mitä ei. Näin varmistat, että vakuutusturva vastaa tarpeitasi ja lemmikkisi parasta.

Miten eläinvakuutuksen korvauksia haetaan?

Kun lemmikkisi tarvitsee eläinlääkärin palveluita, eläinvakuutus auttaa kattamaan kuluja. Korvausten hakeminen on suoraviivaista, ja sitä voidaan tehdä suoraan vakuutusyhtiösi kautta. Suorakorvauspalvelu on saatavilla päivittäin klo 8-24.

Vakuutuskorvauksen hakuprosessi:

 1. Vahinkoilmoitus: Tee vahinkoilmoitus mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen. Voit tehdä sen vakuutusyhtiösi verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksessa.
 2. Lääkärikäynti:
 • Vie lemmikkisi eläinlääkärille tarvittavan hoidon saamiseksi. Jos eläinlääkärillä on suoria sopimuksia vakuutusyhtiön kanssa, voit asioida suoraan heidän kanssaan ja saatat pystyä järjestämään laskutuksen heidän kauttansa.
 • Etäeläinlääkäri: Joissain tilanteissa voit myös käyttää etäeläinlääkäripalveluita, jotka voivat olla käteviä ja nopeita akuutteihin kysymyksiin tai sairauksiin liittyen.
 1. Dokumentaatio:
 • Kerää kaikki tarvittavat dokumentit, kuten eläinlääkärin laskut ja lausunnot.
 • Varmista, että dokumentit ovat selkeitä ja että ne vastaavat vakuutuksesi ehtoja.
 1. Korvauksen maksatus: Kun olet lähettänyt vaadittavat asiakirjat, vakuutusyhtiö käsittelee korvauspyyntösi. Hyväksytty korvaus maksetaan ilmoittamallesi tilille.

Huomioitavaa: Korvausprosessi voi vaihdella vakuutusyhtiöstä toiseen. Tarkista omasta vakuutusyhtiöstäsi tarkemmat ohjeet.

Eläinvakuutuksen vaihtaminen kesken vakuutuskauden

Jos haluat vaihtaa eläinvakuutuksen kesken vakuutuskauden, sinun tulee huomioida muutama tärkeä asia. Vaihto on mahdollista, mutta on tärkeää noudattaa seuraavia askelia.

Vaihtoprosessi:

 1. Tarkistaminen: Varmista nykyisen vakuutuksesi erityisehdot ja irtisanomisaika. Vakuutusyhtiöt vaativat yleensä irtisanomisilmoituksen.
 2. Uuden vakuutuksen valinta: Etsi markkinoilta itsellesi sopivin vakuutus. Voit vakuuttaa lemmikkisi uudelleen kattavasti. Usein voit vertailla eri vakuutuksia verkkopalveluiden kautta.
 3. Yhteydenotto: Ota yhteyttä nykyiseen vakuutusyhtiöösi, mieluiten klo 7 jälkeen. Kerro halustasi irtisanoa vakuutus.
 4. Irtisanominen: Kun olet irtisanonut vakuutuksen, vakuutussopimus on voimassa irtisanomisajan loppuun.
 5. Uuden vakuutuksen aktivoiminen: Aseta uusi lemmikkivakuutuksen alkamaan siitä päivästä, kun vanha päättyy. Näin varmistat, että lemmikkisi on aina vakuutettu.

Huomaathan:

 • Voimassaolo: Uusi vakuutus on voimassa vasta alkamispäivästä alkaen.
 • Siirtymäkausi: Ole tietoinen siitä, että siirtymäkausi ilman vakuutusta voi asettaa lemmikkisi turvattomaan asemaan.

Miten löytää paras tai halvin eläinvakuutus ja koiravakuutuksen hintaan vaikuttavat tekijät

Valittaessa lemmikkivakuutusta, oleellista on arvioida, mikä on paras lemmikkivakuutus juuri sinun lemmikillesi. Hinta muodostuu monista tekijöistä, kuten ikä ja rotu.

Esimerkiksi koiravakuutuksen hintaan vaikuttavat koiran rodusta riippuen ja sen ikä. Yleensä nuoremmat lemmikit saavat edullisempia vakuutustarjouksia kuin vanhemmat, 8 vuotta täyttäneet lemmikit.

Lemmikkivakuutuslaskuri on hyvä työkalu, kun haluat laske hinta nopeasti. Ilmaisen laskurin avulla saat selville eri vakuutusten hinnat ja voit tehdä vertailuja. Vertaillessasi, kiinnitä huomiota siihen, kuinka monta etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa vakuutus kattaa, ja mitä muita ehtoja se sisältää.

 • Voit valita vakuutuksen, joka vastaa sekä budjettiasi että lemmikkisi tarpeita.
 • Varmista, että kattavuus on riittävä: tarkista omavastuut, korvausrajat ja mitkä tapahtumat vakuutus kattaa.

Lemmikkivakuutusvertailu on tärkeää, ja Insur.fi-palvelu voi auttaa sopivan vaihtoehtoon löytämisessä. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden saada maksuttoman vakuutustarjouksen sopivimmalta vakuutusasiamieheltä, mikä helpottaa päätöksentekoprosessia.

 • Pyydä tarjous ja vertaile eri vakuutusten ehtoja ja kustannuksia.
 • Muista, että edullisin vakuutus ei välttämättä ole paras vaihtoehto, jos se ei tarjoa tarpeeksi kattavaa suojaa.

Säästä jopa yli 20% vakuutusmaksuissa

Täytä nopea ja helppo hakemus!

Maksuton hakemus ei sido sinua mihinkään.

Eläinvakuutus - Usein kysytyt kysymykset