Kissavakuutus - Kilpailuta hinta

Kissavakuutus kannattaa kilpailuttaa. Kissavakuutuksen kilpailutus onnistuu muutamassa minuutissa.

Parempi vakuutusturva

Parempi vakuutusturva

Maksuton hakemus

Maksuton hakemus

Säästä keskimäärin jopa 20%

Säästöä jopa yli 20%

kissavakuutus

Kissavakuutus

Kun vakuutat kissasi, kissavakuutus on suunniteltu tarjoamaan taloudellista turvaa ja mielenrauhaa kissanomistajille. Se kattaa lemmikin mahdollisesti kohtaamat terveysongelmat, kuten sairaudet ja tapaturmat.

Kissan vakuutus on voimassa ilman yläikärajaa, mikä tarkoittaa, että voit turvata kissasi hyvinvoinnin läpi koko sen elämänkaaren, olipa kyseessä sitten rotukissa tai maatiaiskissa.

Vakuuttamalla kissasi, tarjoat sille suojan koko eliniän ajan. Kun hankit kissavakuutuksen, sinun ei tarvitse murehtia odottamattomista eläinlääkärikuluista, jotka voivat syntyä terveysvaivojen yllättäessä. Kissan vakuutus korvaa usein hoitokuluja, laboratoriotutkimuksia, lääkkeitä ja jopa leikkauksia.

Eri vakuutusyhtiöiden tarjouksissa on eroavaisuuksia, joten kannattaa vertailla vakuutusehtoja ja -kuluja löytääkseen parhaiten omaan tarpeeseen sopivan vaihtoehdon.

On tärkeää perehtyä kissavakuutuksen yksityiskohtiin huolellisesti. Kannattaa tarkastella, mitkä ovat vakuutuksen omavastuuosuudet, korvausrajoitukset ja miten vakuutus toimii matkoilla.

Varmistamalla vakuutusturvan kattavuuden ja ehdot voit suojata lemmikkisi terveyden ja varmistaa, että se saa parhaan mahdollisen hoidon tarpeen tullen.

Mitä vakuutuksia kissalle?

Kun hankit vakuutus kissalle, varaudut taloudellisesti yllättäviin eläinlääkärikuluihin ja muuhun vastaavaan. Vakuutuksen laajuus ja hinta voivat vaihdella eri vakuutusyhtiöiden ja suunnitelmien mukaan.

Vakuutusten tyypit

 • Perusvakuutus: Kattaa yleisimmät eläinlääkärikäynnit ja toimenpiteet.
 • Täysvakuutus: Laaja turva, joka sisältää perusvakuutuksen lisäksi esimerkiksi kroonisten sairauksien hoitoa.

Kissavakuutuksen hinta

 • Kissavakuutuksen hinta: Hintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten kissan ikä, terveydentila, ja rotu. Ikä ja rotu ovat merkittäviä tekijöitä, jotka vaikuttavat vakuutuksen kustannuksiin. Hinta vaihtelee, mutta esimerkkihintoja, joissa kissan ikä vaikuttaa kissavakuutuksen hintaan, ovat:
 • Nuoren terveen kissan vakuutus: noin 10-30 euroa kuukaudessa.
 • Vanhemman kissan vakuutus: korkeampi kuukausimaksu.
 • Edullinen kissavakuutus: Löytyy vertailemalla eri yhtiöiden tarjoamia vakuutuksia ja valitsemalla tarpeisiisi sopiva paketti.

Vakuutuksen valinta

Vakuutusta valitessasi kannattaa huomioida:

 • Omavastuu ja vuotuinen korvauskatto.
 • Mitkä sairaudet ja toimenpiteet vakuutus kattaa.
 • Ehtojen ja rajoitusten selvittäminen tarkasti.

Parhaan mahdollisen vakuutuksen valinta riippuu yksilöllisistä tarpeistasi ja kissasi tilanteesta. Vertailemalla eri vaihtoehtoja löydät tasapainon kattavuuden ja hinnan välillä.

Miksi kissavakuutuksen ottaminen kannattaa?

Kissavakuutus tarjoaa taloudellista turvaa ja mielenrauhaa kissanomistajille. Kun valitsette vakuutuksen, otatte taloudellisen vakuuden yllättävien tapaturmien ja sairauksien varalta. Tietyt perusasiat ovat hyvä pitää mielessä:

 • Ikärajoitukset: Useat vakuutusyhtiöt tarjoavat vakuutuksen alle 7-vuotiaille kissoille. Varhainen vakuuttaminen on suositeltavaa, sillä iän myötä vakuutuksen saaminen voi vaikeutua ja maksut nousta.

Vertailu:

 • Ehdot ja kattavuus: Vertailkaa eri vakuutusten ehtoja ja kattavuutta, jotta löydätte parhaiten tarpeitanne vastaavan vakuutuksen.
 • Hinta: Vakuutusten hinnat vaihtelevat, mutta korkeampi hinta voi tarjota paremman kattavuuden. Tasapainottakaa hinta ja kattavuus budjettiinne sopivaksi.

Ennakoimattomat tilanteet, kuten onnettomuudet tai sairauskohtaukset, voivat ilmetä milloin tahansa. Kissan hoitokuluvakuutus:

 • Ennustamattomat kulut: Kattaa hoitokulut, jos kissa sairastuu tai loukkaantuu.
 • Jatkuvuus: Tarjoaa jatkuvan turvan terveysriskejä vastaan koko kissan elämän ajaksi.

Valitsemalla kissallenne vakuutuksen turvaatte sen että odottamattomat tapaturmat tai sairaudet eivät muodostu kohtuuttoman suuriksi taloudellisiksi taakoiksi. Vakuuttaminen voi säästää suurilta eläinlääkärikuluilta ja turvata kissanne saatavan parhaan mahdollisen hoitoturvaa ikääntyessään. Kissanomistajat voivat valita (’voit valita’) juuri heidän ja heidän kissansa tarpeisiin parhaiten sopivan vakuutuskattavuuden.

Mitä kissavakuutus korvaa sairauden tai tapaturman sattuessa?

Kun hankit vakuutuksen kissallesi, olet turvaamassa lemmikkisi taloudellista hyvinvointia erilaisissa tilanteissa. Kissavakuutus kattaa yleensä seuraavat kulut:

 • Eläinlääkärikulut sairauden tai tapaturman yhteydessä: Ottaen huomioon kissasi mahdollisesti tarvitsemat lääkärikäynnit sairauden tai tapaturman vuoksi, useimmat vakuutukset korvaavat nämä kulut tietyissä rajoissa.
 • Tutkimukset ja toimenpiteet: Jos kissallesi täytyy tehdä esimerkiksi röntgenkuvauksia tai laboratoriotestejä, vakuutus voi kattaa nämä menot.
 • Lääkkeet: Eläinlääkärin määräämät lääkkeet ovat usein korvattavia kuluja.

Alla olevassa taulukossa näet, minkä tyyppisiä kuluja kissavakuutus voi korvata:

Kulu Korvaus
Eläinlääkärikulut Kokonaan / osittain
Tutkimukset Kokonaan / osittain
Toimenpiteet Kokonaan / osittain
Lääkkeet Kokonaan / osittain

Muista, että vakuutuksen yksityiskohdat, kuten omavastuun suuruus ja korvausten rajoitukset, vaihtelevat eri vakuutusyhtiöiden ja eri vakuutussopimusten mukaan. Tarkasta aina omasta vakuutusehdostasi, mitä se kattaa ja millä edellytyksillä.

Miten kissavakuutuksen korvauksia haetaan?

Kun kissasi sairastuu tai joutuu tapaturmaan, kissavakuutus auttaa kattamaan eläinlääkärikulut. Korvausten hakuprosessi on suoraviivainen. Noudata seuraavia askeleita korvausten hakemiseksi:

 1. Eläinlääkärikäynti: Vie kissasi eläinlääkärille. Säilytä kaikki käynnin kuitit ja lääkärin lausunnot.
 2. Vakuutusyhtiön lomakkeet: Lataa korvaushakemus vakuutusyhtiön verkkosivuilta tai pyydä niitä asiakaspalvelusta.
 3. Hakemuksen täyttäminen:
  • Täytä lomake huolellisesti. Anna kaikki pyydetyt tiedot kissastasi ja hoidosta, joka se on saanut.
  • Liitä mukaan kaikki kuitit ja todistukset kuluerittelystä.
 4. Lähetä hakemus:
  • Tarkista lomake ja liitteet. Varmista, että kaikki vaaditut tiedot ovat mukana.
  • Lähetä hakemus vakuutusyhtiöllesi, joko postitse, sähköpostitse tai vakuutusyhtiön e-palvelun kautta.
 5. Käsittely ja päätös:
  • Vakuutusyhtiö käsittelee hakemuksen ja ilmoittaa päätöksestään.
  • Korvausten maksuun vaikuttaa valittu omavastuu ja vakuutusehdot.
  • Jos korvausta ei myönnetä, saat selkeän perustelun päätökselle.

Kissan vakuutuksen vaihtaminen kesken vakuutuskauden

Kun harkitset kissavakuutuksen vaihtamista kesken vakuutuskauden, on tärkeää ymmärtää, että vakuutussopimus on sitova asiakirja. Kuitenkin, jos koet nykyisen vakuutusturvasi riittämättömäksi tai löydät markkinoilta paremman tarjouksen, vakuutuksen vaihto on mahdollista. Mahdolliset muutokset tai harkinnat vakuutuksen vaihtamiseksi tulisi tehdä huolellisesti vakuutuskauden aikana.

Vakuutuksen vaihtamisen vaiheet:

 1. Tarkista nykyinen vakuutussopimuksesi. Lue sopimusehdot läpi, jotta tiedät, millaisia kuluja vakuutuksen kesken kauden lopettamisesta voi aiheutua.
 2. Vertaile vakuutuksia. Tee kattava vertailu eri vakuuttajien tarjoamista kissavakuutuksista.
 3. Huomioi uuden vakuutuksen kattavuus, korvaussummat ja mahdolliset omavastuut.
 4. Ota yhteyttä nykyiseen vakuutusyhtiöön.
 • Kysy vakuutuksen irtisanomiseen liittyvistä ehdoista.
 • Selvitä, voiko vakuutusturvan parantaa ilman vakuutusyhtiön vaihtoa.
 1. Valitse uusi vakuutusyhtiö ja vakuutustuote.
 2. Kun olet löytänyt sopivan kissavakuutuksen, tee tarvittavat sopimukset uuden yhtiön kanssa.
 3. Irtisano nykyinen vakuutuksesi. Ilmoita nykyiselle vakuuttajallesi kirjallisesti vakuutuksesi irtisanomisesta noudattaen sopimusehtojen mukaisia irtisanomisaikoja.
 4. Varmista saumaton siirtyminen. Aloita uusi vakuutus heti vanhan päättymisen jälkeen, jotta kissasi on jatkuvasti vakuutettu.

Huomioitavaa:

 • Muista, että uusi vakuuttaja saattaa vaatia kissallesi terveystarkastuksen ennen vakuutuksen myöntämistä.
 • Tarkista onko uudella vakuutuksella odotusaikoja ennen kuin vakuutusturva on täydessä laajuudessaan voimassa.

Miten löytää halvin kissavakuutus?

Kun etsit kustannustehokasta vakuutusta kissallesi, on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää, mitkä tekijät vaikuttavat kissavakuutuksen hintaan, kuten omavastuun taso ja omistajan sijainti. Tärkeintä on vertailla eri vakuutusyhtiöiden tarjoamia hintoja ja ehtoja. Halvin kissavakuutus ei aina tarkoita parasta, joten on tärkeää löytää sopiva tasapaino kattavuuden ja kustannusten välillä.

Kilpailuta kissavakuutus Insur.fi -palvelun avulla

Kilpailuttamalla kissavakuutuksen voit löytää markkinoiden edullisimman kissavakuutuksen. Insur.fi on palvelu, jonka avulla saat vakuutustarjouksen kissavakuutuksesta sinulle sopivimmalta vakuutusasiamieheltä.

Se ottaa huomioon kissasi iän, rodun ja terveydentilan sekä toiveesi vakuutusturvan laajuudesta. Näin voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen suojan kissallesi ilman turhia lisäkuluja.

 • Käytä Insur.fi palvelu- Syötä kissasi tiedot
 • Valitse toivomasi vakuutuksen laajuus
 • Tarkastele saamaasi vakuutustarjousta

Painota valinnassasi kissavakuutuksen hintaa suhteessa tarjottavaan turvaan. Kallein vakuutus ei välttämättä anna parasta vastinetta rahalle, kun taas halvin vakuutus voi jättää tärkeitä asioita korvaamatta. Oikean vakuutuksen valintaan vaikuttaa myös oma taloudellinen tilanteesi ja se, kuinka paljon olet valmis maksamaan ylimääräistä mielenrauhaa vastaan. Palvelu on käytettävissäsi päivä klo 7–24, tarjoten mahdollisuuden vertailla vakuutuksia mihin aikaan tahansa.

Kissavakuutukseen liittyviä termejä

Kun hankit kissavakuutuksen, kohtaat erilaisia termejä. Tässä on tärkeitä käsitteitä, joista sinun on hyvä olla tietoinen:

 • Vakuutuksenottaja: Sinä tai henkilö, joka ottaa vakuutuksen lemmikilleen.
 • Vakuutuskirja: Asiakirja, joka osoittaa vakuutussopimuksen ehtojen, kuten vakuutetun summan ja vakuutusmaksun, yksityiskohdat.
 • Korvaushakemus: Lomake tai menettely, jota käytät pyytäessäsi korvausta lemmikkisi hoitokuluista vakuutusyhtiöltä.
 • Vakuutusehdot: Sopimusasiakirjassa määritellyt säännöt ja määräykset.
 • Sairaskuluvakuutus: Kattaa lemmikkisi sairaanhoitokulut.
 • Onnettomuusvakuutus: Turvaa lemmikkisi, jos se joutuu onnettomuuteen.
Termi Kuvaus
Omavastuu Summa, jonka maksat itse vahingon sattuessa ennen kuin vakuutus korvaa loput.
Vuotuinen maksimi Vuosittainen enimmäismäärä, jonka vakuutusyhtiö maksaa korvauksia.

Säästä jopa yli 20% vakuutusmaksuissa

Täytä nopea ja helppo hakemus!

Maksuton hakemus ei sido sinua mihinkään.

Kissavakuutus - Usein kysytyt kysymykset