Lainaturva - Pyydä maksuton tarjous luoton takaisinmaksuturvasta!

Lainaturva kannattaa pitää ajan tasalla. Pyydä maksuton tarjous luoton takaisinmaksuturvasta.

Parempi vakuutusturva

Parempi vakuutusturva

Maksuton hakemus

Maksuton hakemus

Säästä keskimäärin jopa 20%

Säästöä jopa yli 20%

lainaturva - luoton takaisinmaksuturva

Lainan takaisinmaksuturva

Lainavakuutus on vakuutustuote, joka tarjoaa taloudellista turvaa ja vakautta yllättävien tilanteiden varalta. Kun otat lainaa, haluat varmistaa, että pystyt hoitamaan sen takaisinmaksun suunnitelmien mukaan.

Lainan takaisinmaksuturva auttaa sinua säilyttämään elintasosi, jos kohtaat esimerkiksi työttömyyttä, sairautta tai muun syyn, joka vaikuttaa kykyysi maksaa lainaa takaisin. Lainavakuutus kattaa myös kuoleman varalta, suojaten perheesi taloudelliselta rasitukselta vakavien tilanteiden sattuessa.

Lainaturva auttaa sinua ja perhettäsi säilyttämään elintasonne erilaisissa odottamattomissa tilanteissa, kuten vakavassa sairaudessa, työkyvyttömyydessä tai kuoleman seurauksena. Se on suunniteltu siten, että se kattaa lainan kuukausierät tai jopa koko jäljellä olevan lainapääoman tietyissä tapauksissa.

Lainavakuutus tarjoaa mielenrauhaa ja turvaa, jotta voit keskittyä tilanteesi parantamiseen ilman huolta taloudellisista velvoitteista.

Miksi lainaturvavakuutuksen ostaminen kannattaa?

Lainavakuutus tarjoaa taloudellista turvaa odottamattomissa tilanteissa. Kun otat lainaa, lainan takaisinmaksuturva varmistaa, että velvoitteesi täyttyvät myös elämäsi kriisitilanteissa, kuten työttömyyden tai vakavan sairauden iskiessä.

Edut lainavakuutuksessa:

 • Turvaa maksukyvyttömyyden varalta: Lainavakuutus voi kattaa lainasi lyhennyksiä tai koko jäljellä olevan lainapääoman, jos menetät työkykysi tai tulosi äkillisesti.
 • Joustavuus: Voit valita lainaturvan, joka vastaa parhaiten henkilökohtaisia tarpeitasi ja lainasi suuruutta.
 • Mielenrauha: Voit olla huoletta tietäen, että lainasi takaisinmaksusuunnitelma on turvattu vakuutuksen avulla.
 • Lainaturvavakuutus: Tarjoaa kattavan suojan lainan takaisinmaksulle erilaisissa odottamattomissa tilanteissa, kuten vakavassa sairaudessa, työkyvyttömyydessä tai kuolemassa, varmistaen, että lainasi ei jää taakaksi itsellesi tai perheellesi.

Lainaturva voi sisältää seuraavia elementtejä:

 • Työttömyysturva.
 • Työkyvyttömyysturva.
 • Vakavan sairauden turva.

Taulukko: Mitä lainavakuutus voi kattaa?

Etu Kuvaus Työttömyysturva Kattaa lainanlyhennykset määräajaksi, jos joudut työttömäksi. Työkyvyttömyysturva Kattaa lainanlyhennykset, jos et voi työskennellä sairauden tai onnettomuuden takia. Vakavan sairauden turva Maksaa joko osan lainasta tai koko summan, jos saat vakavan diagnoosin.

Lainavakuutuksen avulla varmistat, että lainasi ei muodostu taakaksi sinulle tai perheellesi yllättävissä elämäntilanteissa. Sen avulla voit suojata talouttasi ja säilyttää elämänlaatusi tasolla, johon olet tottunut, mahdollisista vastoinkäymisistä huolimatta.

Lainavakuutus hinta

Lainavakuutuksen hinnan määräytyminen riippuu monista tekijöistä, kuten lainan määrästä, laina-ajan pituudesta ja lainanottajan iästä sekä terveydentilasta. Lisäksi vakuutetun ikä on keskeinen tekijä vakuutuksen kustannusten määrittelyssä.

Miten löytää halvin lainavakuutus?

Halvimman lainavakuutuksen löytäminen edellyttää vertailua. Pyydä maksuton vakuutustarjous lainavakuutuksesta Insur.fi -palvelusta.

Kun saat vakuutustarjouksen vakuutusasiamieheltä, vertaile kustannuksia ja ehtoja. Otathan huomioon, että edullisin vakuutus ei aina tarjoa kattavinta suojaa.

Miten löytää paras lainavakuutus?

Parhaan lainavakuutuksen etsimisessä hinta on vain yksi tekijä. Arvioi koko lainavakuutuksen kattavuus: mitä kaikkea se korvaa ja missä tilanteissa. Tutki vakuutusehdot huolellisesti ja varmista, että ne vastaavat tarpeitasi. Vertaillessasi tarjouksia, ota huomioon asiakaspalvelun laatu ja vakuutusyhtiön maine.

Mitä lainavakuutukset korvaa kuoleman varalta?

Lainavakuutus on tärkeä turva, joka voi auttaa sinua taloudellisesti vaikeissa tilanteissa. Erilaiset lainavakuutukset tarjoavat suojaa monenlaisiin riskeihin liittyen lainan takaisinmaksuun. Esimerkiksi 200 000 euroa suuruisen lainan vakuutus voi kattaa jopa koko jäljellä olevan lainamäärän tai tarjota 100 000 euroa tapaturmaisen pysyvän haitan sattuessa.

Tämä voi olla merkittävä apu erityisesti silloin, kun kohtaat odottamattomia tilanteita kuten työttömyyttä, sairautta tai jopa kuolemaa, jotka voivat vaikuttaa kykyysi maksaa lainaasi takaisin.

 • Työttömyys: Jos menetät työpaikkasi, lainavakuutus voi kattaa lainanlyhennyksen määrätyn ajan.
 • Työkyvyttömyys: Sairastuminen tai onnettomuus, joka johtaa työkyvyttömyyteen tai tapaturmaisen pysyvän haitan, voi laukaista lainavakuutuksen, joka maksaa lainaasi.
 • Kuolema: Jos kuolema kohtaa, vakuutus voi korvata jäljellä olevan lainasi, suojellen perhettäsi taloudellisilta taakoilta. Tässä tapauksessa vakuutuksesta voidaan maksaa jäljellä oleva lainamäärä kokonaan tai osittain, jos perheen tulotaso laskee merkittävästi.

Asuntolaina vakuutus on erityistyyppinen lainavakuutus, joka on suunniteltu kotitalouksien asuntolainojen varalle. Se voi tarjota vastaavanlaisen suojan kuin yllä mainitut, mutta on yleensä räätälöity asuntolainojen erityispiirteisiin.

Takaisinmaksuturva on niin ikään lainavakuutuksen muoto, joka voi auttaa lainan takaisinmaksussa odottamattomien tapahtumien sattuessa. Sen ehdot määräytyvät sopimuksen mukaan, ja se voidaan räätälöidä kattamaan juuri sinun tarpeesi ja lainasi ominaisuudet.

Mikä tärkeintä, tutustu aina huolellisesti lainavakuutuksen ehtoihin ja rajoituksiin, jotta ymmärrät, mitä se korvaa ja mitä ei. Näin varmistat, että saat juuri tarpeisiisi soveltuvan turvan.

Miten lainavakuutuksen korvauksia haetaan vakavan sairauden yhteydessä?

Lainavakuutus, tunnetaan myös luoton takaisinmaksuturvana, on tarkoitettu suojaamaan sinua taloudellisesti jos et pysty maksamaan lainaasi takaisin esimerkiksi työttömyyden, sairauden tai vamman vuoksi. Korvauksen hakeminen alkaa vakuutusehtojen huolellisella läpikäynnillä, jotta ymmärrät oikeutesi ja velvollisuutesi.

Vaiheittainen ohje korvaushakemuksen tekemiseen:

 1. Dokumentaatio:
  • Kerää tarvittavat asiakirjat, kuten vakuutustodistus ja lääkärinlausunnot.
  • Valmistele todistus työttömyydestä tai muu todiste lainan takaisinmaksun estävästä tilanteesta.
 2. Hakulomake:
  • Täytä korvaushakemuslomakkeen kaikki kohdat huolellisesti.
  • Tarkista, että kaikki tiedot ovat paikkansa pitäviä ja ajantasaisia.
 3. Lähettäminen:
  • Toimita hakemus ja liitteet vakuutusyhtiölle joko sähköisesti tai postitse.
  • Varmista, että saat kuittauksen hakemuksen vastaanotosta.
 4. Seuranta:
  • Pidä yhteystiedot ajan tasalla vakuutusyhtiön kanssa.
  • Ole valmis vastaamaan mahdollisiin lisäkysymyksiin ja toimittamaan pyydetyt lisäselvitykset.

Muista: Korvausten käsittelyajoissa voi olla vaihtelua, joten ole kärsivällinen ja seuraa tilanteen etenemistä. Jos korvauksen hakeminen tuntuu haastavalta, ota yhteyttä suoraan vakuutusyhtiöön apua ja ohjeistusta varten.

Lainavakuutuksen vaihtaminen kesken vakuutuskauden

Lainavakuutus on tärkeä taloudellisen turvan muoto, joka voi suojata teitä taloudellisesti vaikeiden aikojen varalta.

Jos harkitsette lainavakuutuksenne vaihtamista kesken vakuutuskauden, on hyvä tietää muutama keskeinen seikka.

Vaihtoprosessin vaiheet:

 1. Vakuutuksen tarkastelu: Aloittakaa selvittämällä nykyisen lainavakuutuksenne tai lainaturvavakuutuksen ehdot.
 2. Uuden vakuutuksen vertailu: Tutkikaa markkinoita ja vertailkaa eri vakuutustarjoajien tarjoamia lainavakuutuksia.
 3. Kustannusten arviointi: Ottakaa huomioon mahdolliset kesken vakuutuskauden vaihtamisesta aiheutuvat lisäkustannukset, kuten peruutusmaksut.

Huomioitavia tekijöitä:

 • Kattavuus: Katsokaa, tarjoaako uusi lainavakuutus parempaa tai laajempaa suojaa.
 • Hinta: Onko uuden vakuutuksen hinta edullisempi verrattuna nykyiseen?
 • Vakuutusehdot: Onko uudessa vakuutuksessa paremmat ehdot, kuten korvaussummat ja omavastuu?

Vaihtamisen jälkeen:

 • Sopimuksen solmiminen: Kun olette valinneet uuden lainavakuutuksen, teetitte uuden sopimuksen.
 • Nykyisen vakuutuksen irtisanominen: Irtisanoakaa nykyinen lainavakuutuksenne vakuutusehtojen mukaisesti.
 • Ilmoitus lainanantajalle: Informoikaa lainanantajaanne vakuutuksen vaihdosta.

 

Säästä jopa yli 20% vakuutusmaksuissa

Täytä nopea ja helppo hakemus!

Maksuton hakemus ei sido sinua mihinkään.

Lainaturva - Usein kysytyt kysymykset