Vakavan sairauden turva - Vakuutus joka korvaa vakavan sairauden aiheuttamat kulut

Vakavan sairauden turva korvaa kulut, jonka aiheuttajan on vakava sairaus. Pyydä maksuton tarjous vakavan sairauden turvasta.

Parempi vakuutusturva

Parempi vakuutusturva

Maksuton hakemus

Maksuton hakemus

Säästä keskimäärin jopa 20%

Säästöä jopa yli 20%

vakavan sairauden turva

Vakavan sairauden turva

Vakavan sairauden turva kattaa vakavasta sairaudesta aiheutuvat kulut. Vakavan sairauden turvan hankkiminen on keskeinen osa taloudellista suunnittelua vakavien sairauksien varalta. Pyydä vakuutustarjous vakavan sairauden turvasta, joka sisältää veroton kertakorvaus -edun vakavan sairauden diagnosoinnin yhteydessä. Sopivin vakuutusasiamies tekee sinulle maksuttoman tarjouksen.

Vakavan sairauden turva vakavan sairauden varalle

Vakavan sairauden turva on vakuutuksen muoto, joka on suunnattu taloudellisen suojan tarjoamiseksi yllättävien vakavien sairauksien varalle. Tämä tilanteeseen keskittynyt vakuutus antaa mielenrauhaa ja taloudellista turvaa, mikäli sinä tai perheenjäsenesi sairastuu vakavasti.

Vakuutus kattaa usein laajan kirjon sairauksia, kuten pahanlaatuiset kasvaimet ja sydäninfarktit. Se on suunniteltu kattamaan hoitoon liittyvät kustannukset sekä auttamaan elämän jatkamisessa sairauden aiheuttamista taloudellisista vaikeuksista huolimatta.

Vakuutus vakavan sairauden varalle on erityisesti tärkeä suojakeino, sillä se tarjoaa korvauksia, jotka voivat auttaa kattamaan menetettyjä tuloja, hoitokulut tai muut äkilliset menot, joita sairaus voi aiheuttaa.

Vakuutusehdot ja korvausten määrä vaihtelevat tarjoajan mukaan, mutta perusajatuksena on tarjota kertakorvaus, joka maksetaan sinulle, kun vakuutuksen piirin kuuluva sairaus todetaan. Korvaus maksetaan nopeasti, usein viiden päivän kuluessa hakemuksen ja liitteiden vastaanottamisesta, mikä on merkittävä etu sairauden kohdatessa.

Kun pohdit vakuutus sairastumisen varalle, on tärkeää vertailla eri vakuutustarjoajien ehtoja ja kattavuuksia.

Suomessa vakuutusyhtiö If tarjoaa vakavan sairauden turvaa, joka kattaa useita yleisiä vakavia sairauksia ja vammoja. Tämä turva voi olla olennainen osa henkilökohtaista taloudellista suunnittelua, ehkäisten sairastumisen mahdollisesti aiheuttamia taloudellisia haasteita.

Miksi vakavan sairauden vakuutuksen ostaminen kannattaa?

Vakavan sairauden vakuutus tarjoaa taloudellista turvaa, kun kohtaat yllättäen vakavan sairauden. Tämä vakuutusmuoto voi kattaa kustannuksia, jotka eivät kuulu perusterveydenhuollon piiriin.

Taloudellinen turva: Vakuutus voi auttaa kattamaan hoidon ja muiden terveydenhuollon menojen aiheuttamat kustannukset.

 • Kuukausittaiset laskut: mahdollistaa arjen menojen tasaisen hoitamisen sairauslomalla.
 • Erityishoidot: kattaa kalliimpia hoitoja ja palveluita, joihin julkinen terveydenhuolto ei välttämättä veny.

Joustavuus:

 • Saat vakuutuskorvauksen yleensä kertakorvauksena, jonka voit käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla.
 • Omavastuu: Vakuutussopimuksesta riippuen, voit valita itsellesi sopivan omavastuun määrän.
 • Korvausta voi käyttää monin eri tavoin, kuten kattamaan odottamattomia menoja tai toteuttamaan henkilökohtaisia toiveita.

Henkinen mielenrauha: Sairastuminen vaikuttaa myös mielenterveyteen. Vakuutuksen olemassaolo voi vähentää taloudellista stressiä ja antaa sinulle enemmän aikaa keskittyä toipumiseen.

Kokemukset:

 • Useiden asiakkaiden kokemukset osoittavat, että vakuutuksesta on ollut konkreettista hyötyä hoidon rahoittamisessa.
 • Ennakoimattoman sairauden sattuessa vakuutus on tuonut asiakkaille merkittävää helpotusta taloudelliseen tilanteeseen.

Vakavan sairauden vakuutuksen hinta

Vakavan sairauden vakuutuksen hintaan vaikuttavat useat tekijät. Vakuutusmaksun suuruus määrittyy iän, terveydentilan, sukupuolen, ammatin ja valitun turvan mukaan. Esimerkiksi nuorempi ikä ja hyvä terveydentila voivat alentaa vakuutuksen hintaa.

Maksurakenne koostuu yleensä kiinteästä kuukausimaksusta, jonka suuruus riippuu valitusta vakuutussummasta ja maksuperusteista.

Ikä Kuukausimaksu (Arvio) 30-v. 15-25 € 50-v. 30-50 €

Vakuutusyhtiöiden tarjoamat turvat voivat vaihdella, joten on suositeltavaa vertailla eri vakuutusten ehtoja ja hintoja.

Vakuutuksen kattavuudessa huomioidaan yleensä tietyt vakavat sairaudet, kuten sydänsairaudet ja syöpä. Sairaudet määritetään vakuutusehdoissa ja niihin voi kuulua tietty määrä määriteltyjä sairauksia tai hoitotoimenpiteitä.

Vakuutuksen ottaminen ajoissa voi olla kustannustehokas ratkaisu, sillä iän myötä vakuutuksen hinta voi nousta. On tärkeää muistaa, että vakuutuksen hinta on sijoitus omaan turvaan sairauden varalle.

Muista aina tarkistaa sopimusehdot ja vakuutuksen omavastuu. Omavastuun suuruus vaikuttaa korvauksen määrään, mikäli vakuutuksen ehdoissa mainittu sairaus toteutuu.

Miten löytää halvin vakavan sairauden vakuutus?

Vakavan sairauden vakuutuksessa hinta muodostuu useista tekijöistä, kuten iästä, terveydentilasta ja ammattiriskistä. Tässä on muutama askel, jonka avulla voit löytää edullisimman vaihtoehdon:

 1. Vertaa tarjouksia: Käytä verkossa olevia vertailutyökaluja eri vakuutusyhtiöiden tarjouksien vertaamiseen. Aseta vastaavat kattavuustasot ja omavastuusummat, jotta saat vertailukelpoisia hintoja.
 2. Tutki kattavuutta:
  • Mieti, mitkä sairaudet ovat välttämättömiä kattaa.
  • Ole realistinen itseäsi koskevien riskien suhteen; joskus kattavampi ei tarkoita parempaa hinta-laatusuhdetta.
 3. Hyödynnä alennuksia:
  • Monet vakuutusyhtiöt tarjoavat alennuksia esimerkiksi terveellisten elämäntapojen tai muiden vakuutustyyppien yhdistämisestä.
  • Tarkista saatavilla olevat alennukset.
 4. Neuvottele ehdoista:
  • Älä pelkää keskustella vakuutusasiantuntijan kanssa henkilökohtaisesti.
  • Kysy tarjousta, joka on räätälöity omiin tarpeisiisi.
 5. Lue pieni präntti: Huolellisuus ehdoissa voi säästää rahaa pitkällä tähtäimellä. Tarkista, onko vakuutuksessa odotusaikoja tai muita rajoituksia.

Miten löytää paras vakavan sairauden vakuutus?

Valitessasi vakavan sairauden vakuutusta, on tärkeää tarkastella eri vakuutusten kattavuutta ja ehtoja.

Käy läpi vakuutusten korvaamat sairaudet, sillä jotkut vakuutukset voivat kattaa laajan kirjon sairauksia, kuten syöpää, sydänkohtauksia tai MS-tautia.

Vertaile kattavuutta ja hintaa:

 • Etsi vakuutuksia, jotka tarjoavat laajimman suojan mahdollisimman kattavasti eri sairauksien varalta.
 • Varmista, että ymmärrät vakuutuksen hinnoittelun ja maksut, jotka liittyvät enimmäiskorvausmääriin ja omavastuuseen.

Tarkista korvausmäärät:

 • Tarkasta korvausmäärät ja vertaile niitä tarpeesi ja taloudellisen tilanteesi mukaan. Enimmäiskorvausmäärä yleensä vaihtelee 50 000–100 000 euron välillä.

Huomioi vakuutusten rajoitukset:

 • Selvitä, mitä rajoituksia vakuutuksissa on. Joihinkin vakuutuksiin saattaa liittyä esimerkiksi odotusaikoja tai tietyt sairaudet eivät välttämättä sisälly suojaan.

Tutki muiden kokemuksia:

 • Lue arvioita ja käyttäjäkokemuksia vakavan sairauden vakuutuksista. Muiden asiakkaiden kokemukset voivat auttaa ymmärtämään vakuutuksen todellista hyötyä ja palvelun laatua.

Kysy asiantuntijoilta:

 • Älä epäröi ottaa yhteyttä vakuutusyhtiön asiantuntijoihin ja kysyä heiltä neuvoa. He voivat auttaa sinua ymmärtämään vakuutuksen ehdot ja kattavuuden sekä selvittämään omaan tilanteeseesi parhaiten sopivan tuotteen.

Mitä vakavan sairauden vakuutus korvaa?

Vakavan sairauden vakuutus on suunniteltu tarjoamaan taloudellista turvaa, jos sairastut vakavasti. Vakuutus korvaa yleensä kertakorvauksen, joka maksetaan sinulle sairauden diagnosoinnin jälkeen. Korvaussummat vaihtelevat tyypillisesti 20,000 ja 100,000 euroa välillä, tarjoten verovapaan kertasumman, jota voidaan käyttää esimerkiksi menetetyn tulon, perheen menojen, lainojen tai muiden taloudellisten sitoumusten kattamiseen.

Korvattavat sairaudet sisältävät tyypillisesti:

 • Syövät: 20,000 – 100,000 euroa
 • Sydäninfarkti: 20,000 – 100,000 euroa
 • Aivohalvaus: 20,000 – 100,000 euroa
 • Munuaisten vajaatoiminta: 20,000 – 100,000 euroa
 • Vakavat sydänleikkaukset: 20,000 – 100,000 euroa
 • MS-tauti (multippeliskleroosi): 20,000 – 100,000 euroa

Kattavuus ja ehdot vaihtelevat vakuutusyhtiöittäin. On tärkeää, että tutustut huolellisesti valitsemasi vakuutuksen ehtoihin.

Vakuutus voi myös korvata lisäpalveluita, kuten:

 • Toipumista tukevat palvelut: esimerkiksi fysioterapia tai kuntoutus.
 • Päiväraha: jos sinun on oltava sairaalassa tai et voi työskennellä sairauden vuoksi.

Sinun on ilmoitettava vakuutusyhtiölle sairaudestasi mahdollisimman pian diagnoosin saamisen jälkeen. Muista säilyttää kaikki lääketieteelliset asiakirjat ja todisteet, sillä ne ovat tarpeen korvauksen käsittelyssä.

Miten vakavan sairauden vakuutuskorvauksia haetaan?

Kun olet kohdannut vakavan sairauden, voit hakea vakuutuskorvauksia seuraavien vaiheiden mukaisesti:

 1. Varmista oikeutesi: Tarkista vakuutuskirjastasi, kattaako se kyseisen sairauden. Jokaisella vakuutusyhtiöllä on luettelo korvattavista sairauksista.
 2. Dokumentointi: Kerää tarvittavat lääketieteelliset dokumentit, kuten lääkärinlausunnot ja hoitotiedot, jotka todistavat sairauden ja sen vakavuuden.
 3. Vakuutusyhtiön lomakkeet: Täytä vakuutusyhtiön tarjoamat korvaushakemuslomakkeet huolellisesti. Ohjeita löytyy yleensä yhtiön verkkosivuilta.Asiakirja Selitys Hakemuslomake Tärkein asiakirja, joka vaaditaan korvauksen saamiseksi. Lääkärinlausunto Sisältää diagnoosin ja hoitosuunnitelman. Kuitit Todisteena maksuista ja kuluista.
 4. Lähetä hakemus: Toimita täytetty hakemus ja kaikki vaaditut lisädokumentit vakuutusyhtiöön joko postitse, sähköpostitse tai käyttämällä yhtiön verkkopalvelua.
 5. Seuranta: Pidä yhteyttä vakuutusyhtiöön saadaksesi päivityksiä hakemuksesi tilasta ja varmista, että kaikki lisäselvityspyynnöt käsitellään ajallaan.

Vakavan sairauden vakuutuksen vaihtaminen kesken vakuutuskauden

Vaihtoehdot vakuutuksen vaihtamiselle kesken kauden vaihtelevat vakuutusyhtiöstä toiseen.

Yleensä vakavan sairauden turva on suunniteltu tarjoamaan taloudellista suojaa, jos sinulle diagnosoidaan tietty vakava sairaus.

Tässä on joitain keskeisiä kohtia, jotka sinun tulee ottaa huomioon:

Ennen vakuutuksen vaihtamista:

 • Vakuutusehdot: Tutustu nykyisen vakuutuksesi ehtoihin. Huomioi erityisesti mahdolliset siirtoon liittyvät rajoitukset tai seuraamukset.
 • Kattavuus: Varmista, että uusi vakuutus tarjoaa saman tai paremman kattavuuden verrattuna nykyiseen vakuutukseesi.

Vakuutuksen vaihtoprosessi:

 1. Vertailu: Vertaile eri vakuutustarjouksia ja niiden ehtoja huolellisesti.
 2. Neuvottelu: Ota yhteyttä nykyiseen vakuutusyhtiöösi ja keskustele vakuutuksen vaihtamisesta.
 3. Päätös: Tee päätös vakuutuksen vaihtamisesta vasta perusteellisen harkinnan jälkeen.

Muista seikat:

 • Irtisanomisaika: Tarkista, onko vakuutuksessasi irtisanomisaika ja mitä se tarkoittaa vaihtoprosessille.
 • Ikä ja terveydentila: Uuden vakuutuksen hinta ja saatavuus voivat riippua iästäsi ja terveydentilastasi.

Kaikki terveysvakuutukset

Pyydä vakuutustarjous valitsemistasi terveysvakuutuksista. Voit myös tutustua saatavilla oleviin terveysvakuutuksiin alhaalta.

henkivakuutus

Henkivakuutus

lapsivakuutus - vakuutus lapselle

Lapsivakuutus

pariturva

Pariturva

sairauskuluvakuutus

Sairauskuluvakuutus

tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutus

työkyvyttömyysvakuutus

Työkyvyttömyysvakuutus

työttömyysvakuutus

Työttömyysvakuutus

vauvavakuutus - syntymattömän lapsen vakuutus

Vauvavakuutus

Säästä jopa yli 20% vakuutusmaksuissa

Täytä nopea ja helppo hakemus!

Maksuton hakemus ei sido sinua mihinkään.

Vakvan sairauden turva - Usein kysytyt kysymykset