Terveysvakuutus - Pyydä maksuton terveysvakuutustarjous!

Terveysvakuutus kannattaa pitää ajan tasalla. Pyydä maksuton terveysvakuutustarjous.

Parempi vakuutusturva

Parempi vakuutusturva

Maksuton hakemus

Maksuton hakemus

Säästä keskimäärin jopa 20%

Säästöä jopa yli 20%

terveysvakuutus

Terveysvakuutus

Terveysvakuutus tarjoaa sinulle taloudellista turvaa yllättävän sairastumisen tai tapaturman varalle. Se on yksityinen vakuutus, joka täydentää julkisen terveydenhuollon palveluita ja kattaa kuluja, jotka eivät kuulu julkisen terveydenhuollon piiriin.

Terveysvakuutuksen avulla voit saada nopeammin pääsyn hoitoon ja pääset valitsemaan haluamasi hoitopaikan ja -ajan. Vakuutus korvaa usein myös sellaisia hoitokuluja, joita kansallinen terveydenhuolto ei kata, kuten tietyt lääkärinpalkkiot, tutkimukset ja toimenpiteet. Vakuutus kattaa menot sekä sairauden että tapaturman aiheuttamista kuluista.

Terveysvakuutuksen hintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten ikäsi, asuinpaikkakuntasi, valitsemasi vakuutusturvat ja vakuutusmäärät. Omavastuu, eli se summa, joka sinun tulee itse maksaa ennen korvausten alkamista, on myös keskeinen tekijä hinnoittelussa.

Terveysvakuutuksen vertailu ja valinta kannattaa tehdä huolellisesti, sillä tarjolla on erilaisia vakuutustuotteita, jotka on suunniteltu eri tarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Terveysvakuutus voi tarjota nopean pääsyn tarvittaviin tutkimuksiin ja hoitoihin sairauden tai tapaturman sattuessa. Lisäksi se mahdollistaa joustavuuden valita yksityisiä terveydenhuollon palveluntarjoajia ja erikoisalojen asiantuntijoita terveysselvityksen perusteella. Tämä voi olla tärkeää erityisesti silloin, kun halutaan varmistaa tietyntyyppisen hoidon saatavuus tai kun halutaan hoitoa ilman pitkiä jonotusaikoja.

Miksi terveysvakuutuksen ostaminen kannattaa?

Hankkimalla terveysvakuutuksen voit saada taloudellista turvaa odottamattomiin terveyteen liittyviin tilanteisiin. Terveysvakuutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada nopeampaa pääsyä hoitoon ja laajempia lääketieteellisen hoidon vaihtoehtoja.

Etenkin, jos sinulle sattuu sairauden tai tapaturman seurauksena tarve nopealle hoidolle, terveysvakuutus voi olla merkittävä etu.

Muutamia syitä, miksi terveysvakuutus voi olla hyödyllinen:

 • Nopeampi pääsy hoitoon: Yksityisen terveysvakuutuksen avulla pääset usein nopeammin erikoislääkärin vastaanotolle ja hoitoon, ilman pitkiä julkisen terveydenhuollon jonotusaikoja.
 • Kattavuus: Valittavissasi on eri kattavuuksia ja vakuutus voidaan räätälöidä tarpeisiisi sopivaksi. Voit valita vakuutuksen, joka kattaa muun muassa erityishoitojen, leikkausten tai kalliiden lääkkeiden kustannukset.
 • Henkilökohtainen suojaverkko: Jos sinulla on sairaus tai tapaturma, terveysvakuutus toimii taloudellisena suojaverkkona ja voi auttaa kattamaan odottamattomat kustannukset.

Vakuutuksen valinnassa on otettava huomioon seuraavat seikat:

 • Vakuutetun ikä ja asuinpaikka voivat vaikuttaa vakuutuksen hintaan ja saatavuuteen.
 • Tee terveysvakuutus vertailu eri vakuutusyhtiöiden välillä löytääksesi sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Terveysvakuutus on sijoitus omaan ja perheesi hyvinvointiin. Se antaa sinulle mielenrauhaa tietäessäsi, että olet suojattu yllättävän sairauden tai tapaturman varalta. Vertailemalla terveysvakuutuksia eri yhtiöiltä, voit löytää vakuutuksen, joka sopii sekä budjettiisi että kattavuustarpeisiisi, ottaen huomioon terveysvakuutuksen hintaan vaikuttavat tekijät.

Terveysvakuutus verkosta

Hankkimalla terveysvakuutuksen verkosta voit suojautua ennakoimattomilta terveydenhuollon kuluilta. Verkko-ostaminen mahdollistaa nopeat ja vertailukelpoiset tarjoukset sekä täsmällisen tietojen syöttämisen vakuutuksen tarpeisiisi.

Terveysvakuutuksen hintaan vaikuttavat vakuutetun ikä ja asuinpaikka

Terveysvakuutuksen hinta muodostuu monista eri tekijöistä, jotka vaikuttavat terveysvakuutuksen hintaan. Yksilölliset vakuutusehdot, valitsemasi kattavuus sekä ikäsi, asuinpaikkasi ja valitsemasi vakuutusyhtiö voivat vaikuttaa suoraan hintaan.

Terveysvakuutusten hinnoittelu voi perustua esimerkiksi ikääsi, sukupuoleesi, ammattiisi ja terveyshistoriaasi, mutta myös valitsemasi kattavuustason ja vakuutusyhtiön mukaan. Sinun kannattaa hyödyntää Insur.fi-palvelua pyytääksesi maksuttoman tarjouksen, jossa huomioidaan juuri sinun tarpeesi ja vertailla eri vakuutusyhtiöiden tarjoamia terveysvakuutuksia saadaksesi tarkimman kustannusarvion.

Halvin terveysvakuutus

Halvimman terveysvakuutuksen löytämiseksi tulisi vertailla useiden vakuutusyhtiöiden tarjouksia. Kilpailuttaminen on avainasemassa, sillä hinnat ja kattavuudet vaihtelevat.

Varmista, että vertailet ei ainoastaan hintaa, vaan myös mitä vakuutus korvaa. Insur.fi kautta vakuutusasiamies voi auttaa sinua löytämään sinulle sopivan vaihtoehdon.

Paras terveysvakuutus

Parhaan terveysvakuutuksen määrittely riippuu yksilöllisistä tarpeistasi ja odotuksistasi vakuutuksen suhteen. Laadukas terveysvakuutus yhdistää kattavan turvan ja kohtuullisen hinnan.

Sairauskuluvakuutus korvaa usein esimerkiksi lääkärikäynnit, tutkimukset ja hoidot. Vertaile eri vakuutusten sisältöjä ja ehtoja, ja ota huomioon omat terveydelliset riskisi sekä tarpeesi. Insur.fi avulla voit helposti pyytää tarjouksia erilaisista vakuutuksista, jotka sopivat parhaiten juuri sinulle. On myös tärkeää huomioida vakavan sairauden kattavuus valitessasi parasta terveysvakuutusta, sillä se tarjoaa turvaa tietyille vakaville sairauksille ja mahdollistaa kertakorvauksen saamisen diagnoosin yhteydessä.

Mitä terveysvakuutukset korvaa sairauden ja tapaturman osalta?

Terveysvakuutus turvaa taloudellisesti, jos sairastut tai tarvitset hoitoa. Se kattaa monenlaisia hoitokuluja ja mahdollistaa nopeamman pääsyn hoitoon.

Alta löydät kuvitteellisia esimerkkitilanteita, jotka havainnollistavat erilaisia terveysvakuutuksen kattavuuksia ja korvausskenaarioita. Näissä esimerkeissä selitetään korvaustilanne ja se, kattaako vakuutus aiheutuneet kulut, huomioiden, että kaikki terveysvakuutukseen liittyvät vahinkotilanteet käsitellään aina tapauskohtaisesti.

Miten terveysvakuutuksen korvauksia haetaan?

Kun olet käyttänyt maksullisia terveyspalveluita, voit hakea niistä korvauksia terveysvakuutuksestasi. Korvausprosessi etenee seuraavasti:

 1. Maksun suoritus: Maksa hoitokulut ensin itse palvelun tarjoajalle.
 2. Kuittien kerääminen: Säilytä kaikki maksukuitit ja lääkärinlausunnot.
 3. Korvaushakemuksen täyttäminen: Täytä vakuutusyhtiösi tarjoama korvaushakemus, johon liität tarvittavat tositteet.
 4. Omavastuun huomiointi: Muista huomioida mahdollinen omavastuuosuus, joka vähennetään korvattavasta määrästä.
 5. Hakemuksen lähetys: Lähetä hakemus vakuutusyhtiöllesi joko digitaalisesti tai postitse.

Korvauspäätökset ja niiden maksamisen aikataulu riippuvat vakuutusyhtiöstä ja valitsemistasi vakuutusturvan ehdoista. Turva on esimerkki yhtiöstä, joka tarjoaa tätä palvelua. Yleensä korvauksia voi hakea suoraan verkossa, jolloin prosessi on nopeampi ja helpompi.

Terveysvakuutuksen vaihtaminen kesken vakuutuskauden

Kun päätät vaihtaa terveysvakuutuksen kesken vakuutuskauden, ensimmäisenä sinun tulee tarkistaa voimassa olevan vakuutuksesi ehdot. Monesti vakuutussopimuksessa on määräaika, jonka puitteissa vakuutuksen voi vaihtaa.

Yleensä vakuutuksen vaihtaminen on mahdollista päättymispäivänä tai kalenterivuoden alussa.

Vaihtaessasi vakuutusta tulee sinun toimittaa uudelle vakuutusyhtiöllesi terveysselvitys. Tämä selvitys on välttämätön uutta vakuutusta hakiessa ja terveysselvityksen perusteella määritellään uuden vakuutuksen ehdot ja hinta.

Vaihtoprosessi:

 1. Vakuutuksen irtisanominen:
  • Tutki voimassa olevan vakuutuksen irtisanomisehdot.
  • Ilmoita vakuutusyhtiöllesi kirjallisesti halustasi irtisanoa vakuutus.
 2. Uuden vakuutuksen haku:
  • Vertaa eri vakuutusyhtiöiden tarjontaa.
  • Huomioi, että joskus uusi vakuutus voi olla kalliimpi tai ehdot tiukemmat.
 3. Terveysselvitys:
  • Täytä huolellisesti uuden vakuutusyhtiön vaatima terveysselvitys.
  • Odota vakuutusyhtiön päätöstä, joka perustuu antamaasi tietoon.

Kaikki terveysvakuutukset

Pyydä vakuutustarjous valitsemistasi terveysvakuutuksista. Voit myös tutustua saatavilla oleviin terveysvakuutuksiin alhaalta.

henkivakuutus

Henkivakuutus

lapsivakuutus - vakuutus lapselle

Lapsivakuutus

pariturva

Pariturva

sairauskuluvakuutus

Sairauskuluvakuutus

tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutus

työkyvyttömyysvakuutus

Työkyvyttömyysvakuutus

työttömyysvakuutus

Työttömyysvakuutus

vakavan sairauden turva

Vakavan sairauden turva

vauvavakuutus - syntymattömän lapsen vakuutus

Vauvavakuutus

Säästä jopa yli 20% vakuutusmaksuissa

Täytä nopea ja helppo hakemus!

Maksuton hakemus ei sido sinua mihinkään.

Terveysvakuutus - Usein kysytyt kysymykset