Pariturva - Kahden hengen henkivakuutus

Pariturva on kahden hengen henkivakuutus. Pyydä maksuton tarjous pariturvasta. Pariturva tarjoaa edullinen henkivakuutus, joka tuo mielenrauhaa sinulle ja läheisillesi. Lisäksi voit valita vakuutuksen kattavuuden juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Parempi vakuutusturva

Parempi vakuutusturva

Maksuton hakemus

Maksuton hakemus

Säästä keskimäärin jopa 20%

Säästöä jopa yli 20%

pariturva

Pariturva

Pariturva on henkivakuutus, joka on suunniteltu erityisesti pariskunnille. Se tarjoaa taloudellista turvaa ja mielenrauhaa tilanteessa, jossa toinen kumppaneista menehtyisi tai joutuisi vakavaan onnettomuuteen. Pariturva on hyvä vaihtoehto pariskunnille, jotka etsivät taloudellista turvaa ja haluavat varmistaa perheen elintason säilymisen haastavissa tilanteissa.

Tämä henkivakuutus on olennainen osa perheen riskienhallintaa. Sen avulla voidaan turvata läheisten taloudellinen tulevaisuus odottamattomassa tilanteessa.

Kun harkitsette pariturvaa, teet samalla valinnan molempien turvaksi. Tämä kahden henkilön vakuutus on usein kustannustehokas ratkaisu, sillä se kattaa molemmat ihmiset yhdellä sopimuksella.

Vakuutuksen hankkiminen verkosta on helppoa ja nopeaa. Se mahdollistaa henkivakuutusturvan saamisen ilman monimutkaisia käyntejä vakuutusyhtiön konttorissa.

Henkivakuutuksen, kuten pariturvan, avulla on mahdollista varmistaa, että puolisosi ja muut läheisesi saavat taloudellista tukea vaikeina aikoina.

Tärkeää on valita henkivakuutus, joka vastaa yhteisiä tarpeitanne ja tarjoaa kattavan turvan juuri teidän elämäntilanteeseenne sopien.

Yhteinen henkivakuutus tuo turvaa pariskunnille

Pariturva on henkivakuutus, joka on suunniteltu erityisesti pariskunnille. Tämä vakuutusmuoto tarjoaa taloudellista turvaa sekä sinulle että kumppanillesi odottamattoman elämäntapahtuman, kuten kuoleman, varalta. Jos molemmat vakuutetut kuolevat samanaikaisesti, korvaussumma maksetaan puoliksi kummankin osapuolen edunsaajille, mikä varmistaa oikeudenmukaisen ja tasapuolisen tuen molempien perheille. Lisäksi molemmilla vakuutetuilla on omat edunsaajansa, mikä mahdollistaa joustavuuden ja henkilökohtaisen suunnittelun vakuutuksen ehdoissa.

Kun otatte Pariturvan, olette molemmat vakuutettuja saman sopimuksen alla, mikä tekee prosessista yksinkertaisemman ja usein edullisemman kuin erillisten vakuutusten hankkiminen.

Mitä Pariturva kattaa?

Kuolemantapaus: Jos sinä tai kumppanisi kuolee vakuutuskauden aikana, vakuutus maksaa sovitun summan. Lisäksi on suositeltavaa, että vakuutuskattavuus sisältää vähintään 20 000 euroa kullekin riippuvaiselle lapselle kotitaloudessa, mukaan lukien lainat ja vuositulot.

Edullisuus: Yhteinen vakuutus on usein edullisempi vaihtoehto kuin kaksi erillistä henkivakuutusta.

Vakuutuksen ottaminen on tehty vaivattomaksi, ja se on mahdollista järjestää helposti verkossa. Sinun tulee ainoastaan hakea hintaa ja täyttää tarvittavat tiedot.

Kun olette valinneet teitä molempia parhaiten palvelevat vakuutusehdot, olette askeleen lähempänä mielenrauhaa ja taloudellista turvaa.

Muistathan, että vakuutusehtojen ja turvan laajuuden yksityiskohdat vaihtelevat tarjoajan mukaan, joten on suositeltavaa lukea sopimusehdot huolellisesti.

Ennen päätöksen tekoa on myös hyvä vertailla eri vakuutusyhtiöiden tarjontaa löytääksesi juuri sinun ja kumppanisi tarpeisiin sopivan vaihtoehdon.

Miksi pariturvan ostaminen kannattaa?

Kun harkitset pariturvan hankkimista, ensisijainen hyöty on suoja, jonka se tarjoaa sinulle ja puolisollesi. Se vakuuttaa molemmat kuoleman varalta. Henkivakuutus kannattaa, sillä se tarjoaa taloudellista turvaa läheisillesi ja joustavuutta vakuutusmäärän valinnassa. Kannattaa ottaa henkivakuutus, koska se tarjoaa sekä joustavuutta että turvallisuutta, mahdollistaen elämäntilanteeseen sopivan suojan valitsemisen.

Pariturvan hinta

Pariturva tarjoaa taloudellista turvaa itsellesi ja kumppanillesi yhden vakuutuksen alla, mikä voi olla kustannustehokkaampaa kuin erilliset henkivakuutukset. Vertailtaessa yhden hengen vakuutuksia ja pariturvaa, jälkimmäinen osoittautuu usein edullisemmaksi vaihtoehdoksi, tarjoten samalla kattavat edut molemmille osapuolille. Eri liittojen jäsenet saattavat olla oikeutettuja lisäalennuksiin pariturvasta, mikä tekee siitä vieläkin houkuttelevamman vaihtoehdon. Hinnoittelu riippuu monista tekijöistä, kuten iästä, terveydentilasta ja vakuutuksen määrästä.

Miten löytää halvin ja edullinen henkivakuutus pariskunnille?

Pariturvan hinta voi vaihdella, ja sen vuoksi on tärkeää vertailla vaihtoehtoja. Internet on tehokas työkalu vakuutusten hintojen ja kattavuuden vertailussa. Tässä muutamia konkreettisia askelia halvimman pariturvan löytämiseen:

 1. Vertaa vakuutustarjouksia: Käytä verkossa olevia vakuutuslaskureita saadaksesi alustavan hinta-arvion.
 2. Tutki vakuutusehtoja: Huomioi, että halvin hinta ei aina tarkoita parasta kattavuutta. Lue pienet präntit.
 3. Hyödynnä yhteisalennukset: Monet vakuutusyhtiöt tarjoavat alennuksia, jos useita vakuutuksia otetaan samalta tarjoajalta.
 4. Mieti vakuutusmäärää: Suurempi vakuutussumma johtaa yleensä korkeampaan hintaan, joten mieti, mikä summa on tosiasiallisesti tarpeellinen.
 5. Punnitse lisäturvat: Valitse vain ne lisäturvat, jotka vastaavat todellisia tarpeitanne.

Lue lisää henkivakuutuksen kattavuudesta ja eduista, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen pariturvan valinnassa.

Miten löytää paras pariturva?

Kun haluatte löytää parhaimman pariturvan teille ja kumppanillenne, on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja tarjolla olevia tuotteita. On myös olennaista harkita vakavan sairauden kattavuutta, joka tarjoaa taloudellista turvaa vaikeina aikoina. Voit valita vakuutettavan summan joustavasti oman taloudellisen tilanteenne, perhekokoonpanonne ja ammattiyhdistysjäsenyyden perusteella. Epävarmuuden vähentämiseksi ja sopivimman vakuutuksen löytämiseksi, noudattakaa seuraavia askeleita:

Vakuutustarpeen arviointi

 • Miettikää, mikä on kumppanuutenne taloudellinen yhteisvastuu.
 • Arvioikaa molempien tulojen ja menojen vaikutus talouteenne.

Vakuutusten vertailu

 • Kysykää tarjouksia useilta vakuutusyhtiöiltä.
 • Tarkastakaa vakuutusten sisältö ja ehdot huolellisesti.

Kattavuuden tarkistus

 • Varmistakaa, että vakuutus kattaa kaikki tarpeelliset riskit.
 • Älkää unohtako tarkistaa korvaussummaa ja muita kriittisiä ehtoja.

Hinta-laatusuhde

 • Vertailkaa eri vakuutusten hintoja suhteessa niiden tarjoamaan turvaan.
 • Edullisuus on tärkeää, mutta myös vakuutuksen kattavuudella on merkitystä.

Mitä pariturva korvaa?

Pariturva on vakuutustuote, joka on suunniteltu tarjoamaan taloudellista turvaa sinulle ja kumppanillesi odottamattoman tapahtuman, kuten toisen kuoleman, varalta.

Se on yhteinen vakuutuspoliisi, joka sisältää erikseen määritellyt edunsaajat kummallekin vakuutetulle. Jos molemmat vakuutetut kuolevat samanaikaisesti, korvaussumma maksetaan puoliksi kummankin edunsaajille, mikä varmistaa oikeudenmukaisen ja tasapuolisen korvauksen jakautumisen. Lisäksi on tärkeää huomioida, että vakuutetuilla on omat edunsaajansa, mikä mahdollistaa joustavuuden ja henkilökohtaisen suunnittelun vakuutuksen puitteissa.

Vakuutusmäärä: Pariturvassa määritätte yhdessä vakuutusmäärän, joka edustaa korvausta, jonka edunsaajat saavat vakuutetun kuolemantapauksessa.

 • Edunsaajat: Kullakin vakuutuksenottajalla on oikeus nimetä henkilökohtaiset edunsaajansa, jolle korvaus maksetaan.
 • Korvaustapahtuma: Tyypillisesti korvaus maksetaan, kun toinen vakuutetuista menehtyy.

Korvaukset tapahtuvat yleensä rahana, ja ne on tarkoitettu auttamaan taloudellisissa vaikeuksissa, kuten:

 • Hautauskulujen kattamisessa
 • Menetetyn tulon korvaamisessa
 • Lainojen ja muiden taloudellisten sitoumusten hoitamisessa

Vakuutuksen tarkemmat ehdot, kuten korvauksen määrä ja maksatus perustuvat vakuutussopimukseen ja vakuutusehtoihin.

On suositeltavaa lukea nämä ehdot huolellisesti, jotta ymmärrät, mitä turvasi pitää sisällään ja miten se toimii tuntemattoman varalle.

Miten pariturvan vakuutuskorvauksia haetaan?

Vahinkotilanteen sattuessa pariturvan vakuutuskorvauksen hakuprosessi käynnistyy seuraavasti:

 1. Ilmoita Vahingosta
  • Ota yhteyttä vakuutusyhtiöösi mahdollisimman pian.
  • Käytä yhtiön verkkopalvelua tai soita asiakaspalveluun.
 2. Tarvittavat Tiedot
  • Kerää kaikki olennaiset tiedot vahingosta:
  • Vahingon päivämäärä ja kellonaika
  • Vahingon kuvaus
  • Mahdolliset todistajat ja heidän yhteystietonsa
  • Valmistaudu esittämään vakuutusyhtiöllesi vakuutusnumerosi.
 3. Dokumentit ja Todisteet
  • Toimita tarvittavat dokumentit, kuten:
  • Valokuvat vahingosta
  • Mahdolliset korjaamolaskut tai arviot
  • Poliisiraportti, jos sellainen on laadittu
  • Säilytä alkuperäiset kuitit ja dokumentit, sillä vakuutusyhtiö voi pyytää niitä.
 4. Korvauspäätös
  • Vakuutusyhtiö käsittelee korvaushakemuksesi.
  • Saat ilmoituksen päätöksestä joko kirjeitse tai sähköisesti.

Pariturvan vaihtaminen kesken vakuutuskauden

Jos päätät vaihtaa pariturvaa kesken vakuutuskauden, sinun on toimittava seuraavasti:

 1. Tarkista ehdot: Tutki nykyisen vakuutussopimuksesi ehdot. Tällöin selviää, voiko pariturvan vaihtaa ilman lisämaksuja tai rajoituksia.
 2. Vertaile vaihtoehtoja: Vertaa eri vakuutusyhtiöiden tarjoamia pariturvia. Huomioi erityisesti vakuutusturvan laajuus ja hinta.
 3. Ota yhteyttä vakuutusyhtiöön: Ilmoita nykyiselle vakuutusyhtiöllesi aikomuksestasi vaihtaa pariturvaa. Selvitä mahdolliset vaihtoprosessin vaiheet.
 4. Arvioi uusi sopimus huolellisesti: Kun olet valinnut uuden pariturvan, tutustu tarkasti uuden sopimuksen ehtoihin ennen allekirjoittamista.
 5. Ilmoita vaihdosta: Kun uusi pariturva on valittu ja sopimus on allekirjoitettu, muista informoida vanhaa vakuutusyhtiötäsi sopimuksen päättämisestä.

Vaihe Toimenpide Ehtojen tarkistus Nykyisen sopimuksen ehtojen läpikäynti Vaihtoehtojen vertailu Eri vakuutusyhtiöiden tarjousten vertailu Yhteydenotto Nykyisen vakuutusyhtiön informointi muutosaikomuksesta Sopimuksen arviointi Uuden pariturvan sopimusehtojen huolellinen tarkastelu Ilmoitus vaihdosta Vanhan vakuutusyhtiön tiedottaminen

Muista, että vakuutuksen vaihtaminen kesken kauden voi aiheuttaa kuluja tai olla rajoitettua, riippuen vakuutusyhtiön käytännöistä. Selvitä siis ehdot tarkasti ja merkitse muutoksen mahdollinen voimaantulopäivämäärä kalenteriisi.

Säästä jopa yli 20% vakuutusmaksuissa

Täytä nopea ja helppo hakemus!

Maksuton hakemus ei sido sinua mihinkään.

Pariturva - Usein kysytyt kysymykset